Halaman

Kata-kata Aluan

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang,

Assalamualaikum dan salam sejahtera Cikgu ucapkan kepada semua anak-anak murid cikgu.

Bersyukur kita ke hadrat Ilahi dengan limpah kurniaNya, blog Kelab Cikgu Halim (K.C.H) berjaya diterbitkan. Cikgu mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang terlibat dalam pembikinan blog ini terutamanya kepada Abd Halim dan Izhar.

Dengan adanya Blog K.C.H ini, Cikgu berharap kesemua anak murid dapat mengikuti segala perkembangan dan aktiviti kelab dari semasa ke semasa. Selain itu juga, anak-anak murid sekalian dapat menambah ilmu pengetahuan berkaitan Seni Gayung Fatani melalui info-info yang diselitkan di dalam blog ini.

Di kesempatan ini juga, marilah kita bersama-sama membaca surah Al-Fatihah. Semoga terdapat pahala pada bacaan kita dan pahala tersebut kita sedekahkan kepada arwah Guru Utama kita Allahyarham Tuan Haji Anuar Abd Wahab A.M.N. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama-sama mereka yang beriman. Al-Fatihah...amin, amin, amin Ya Rabbal Alamin...

Cikgu Halim bin Hamit
Guru Kanan
Pertubuhan Seni Gayung Fatani Malaysia
Caw Kuala Lumpur

27 Oktober 2009

SENI MEMPERTAHANKAN DIRI 2009 (KEDAH)

Pada 25-28 Jun 09 yang lalu, Kelab Cikgu Halim telah menyertai Seni Mempertahankan Diri 09 di bawah disiplin Pertubuhan Seni Gayung Fatani Malaysia bertempat di Alor Setar, Kedah. Kelab Cikgu Halim yang mewakili negeri Pahang telah memenangi 7 pingat emas. video di bawah adalah antara kategori yang menyumbangkan pingat emas.


Cikgu Emy Fadly dan Cikgu Nazim dalam kategori tempur seniCikgu Zam dalam kategori solo putera


Cikgu Nazim dalam satu perlawanan silat melayu melawan wakil PSGFM-Sabah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan