Halaman

Kata-kata Aluan

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang,

Assalamualaikum dan salam sejahtera Cikgu ucapkan kepada semua anak-anak murid cikgu.

Bersyukur kita ke hadrat Ilahi dengan limpah kurniaNya, blog Kelab Cikgu Halim (K.C.H) berjaya diterbitkan. Cikgu mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang terlibat dalam pembikinan blog ini terutamanya kepada Abd Halim dan Izhar.

Dengan adanya Blog K.C.H ini, Cikgu berharap kesemua anak murid dapat mengikuti segala perkembangan dan aktiviti kelab dari semasa ke semasa. Selain itu juga, anak-anak murid sekalian dapat menambah ilmu pengetahuan berkaitan Seni Gayung Fatani melalui info-info yang diselitkan di dalam blog ini.

Di kesempatan ini juga, marilah kita bersama-sama membaca surah Al-Fatihah. Semoga terdapat pahala pada bacaan kita dan pahala tersebut kita sedekahkan kepada arwah Guru Utama kita Allahyarham Tuan Haji Anuar Abd Wahab A.M.N. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama-sama mereka yang beriman. Al-Fatihah...amin, amin, amin Ya Rabbal Alamin...

Cikgu Halim bin Hamit
Guru Kanan
Pertubuhan Seni Gayung Fatani Malaysia
Caw Kuala Lumpur

19 Oktober 2009

SAMBUTAN HARI JANTUNG SEDUNIA 2009

TARIKH : 18 OKTOBER 2009
TEMPAT : TAMAN TASIK PERMAISURI
PENGANJUR : YAYASAN JANTUNG MALAYSIA DAN NESTLE OMEGA PLUS

Sempena Hari Jantung Sedunia, pihak Yayasan Jantung Malaysia dengan kerjasama Nestle Omega Plus menganjurkan satu majlis sambutan di Taman Tasik Permaisuri. Majlis telah dirasmikan oleh YABhg Tun Mahathir Mohammad. K.C.H telah dijemput untuk membuat persembahan silat bagi memeriahkan lagi majlis tersebut.

Para Pendekar dari Kelab Cikgu Halim bergambar di belakang pentas selepas membuat persembahan


Bergambar kenang-kenangan bersama peserta Sambutan Hari Jantung Sedunia 2009