Halaman

Kata-kata Aluan

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang,

Assalamualaikum dan salam sejahtera Cikgu ucapkan kepada semua anak-anak murid cikgu.

Bersyukur kita ke hadrat Ilahi dengan limpah kurniaNya, blog Kelab Cikgu Halim (K.C.H) berjaya diterbitkan. Cikgu mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang terlibat dalam pembikinan blog ini terutamanya kepada Abd Halim dan Izhar.

Dengan adanya Blog K.C.H ini, Cikgu berharap kesemua anak murid dapat mengikuti segala perkembangan dan aktiviti kelab dari semasa ke semasa. Selain itu juga, anak-anak murid sekalian dapat menambah ilmu pengetahuan berkaitan Seni Gayung Fatani melalui info-info yang diselitkan di dalam blog ini.

Di kesempatan ini juga, marilah kita bersama-sama membaca surah Al-Fatihah. Semoga terdapat pahala pada bacaan kita dan pahala tersebut kita sedekahkan kepada arwah Guru Utama kita Allahyarham Tuan Haji Anuar Abd Wahab A.M.N. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama-sama mereka yang beriman. Al-Fatihah...amin, amin, amin Ya Rabbal Alamin...

Cikgu Halim bin Hamit
Guru Kanan
Pertubuhan Seni Gayung Fatani Malaysia
Caw Kuala Lumpur

26 Oktober 2009

DEMO MAJLIS PERKAHWINAN TAMAN MUDA (25/10/09)

bergambar sebelum persembahan silat


team demo Kelab Cikgu Halim


bergambar bersama Cikgu Halim Hamit


memulakan persembahan dengan bunga silat


cikgu miza dan cikgu syazreen menunjukkan kemahiran dalam tempur tangan kosong dan berkeris

cikgu zua, cikgu miza dan cikgu syazreen mempamirkan tempur parang 3 penjuru


cikgu zua, cikgu miza dan cikgu syazreen mempamirkan tempur parang 3 penjuru


kepada mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan dan inginkan perkhidmatan persembahan silat bolehlah menghubungi Cikgu Halim bin Hamit di talian 012-2743984. harga bagi persembahan yang diadakan adalah tertakluk kepada lokasi dan boleh dirunding. kami juga menerima sebarang jemputan persembahan bagi majlis-majlis rasmi atau tidak rasmi anjuran kerajaan, swasta, syarikat-syarikat dan orang perseorangan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan